Toolbox

Wil je meewerken deze website onder de aandacht te brengen bij ouders die zorgen voor een kind dat niet meer wil leven? Dat stellen we zeer op prijs! Deze ouders zijn door omstandigheden, taboe en/of schaamte vaak niet goed zichtbaar. Ook zijn lang niet alle jongeren met suïcidale gedachten in beeld bij hulpverlening. We kunnen alle hulp gebruiken. Je helpt dan de ouders én zo ook de kinderen en jongeren met suïcidale gedachten.
In de toolbox vind je diverse materialen die je vrij kunt downloaden en delen met ouders, collega’s en geïnteresseerden.

Digitale flyers

Je kunt deze digitale flyers downloaden en delen met ouders, collega’s en geïnteresseerden. Samen kunnen we de ouders bereiken die de steun van deze website kunnen gebruiken.

Flyer algemeen

Een flyer met de tekst: Wat als je kind niet meer wil leven? Een flyer in A5 formaat die je vrij kunt downloaden en delen.

Flyer overeind blijven

Een flyer met de tekst: Hoe blijf je overeind als je 24/7 alert bent? Een flyer die je vrij kunt downloaden en delen.

Flyer ervaringskennis

Een flyer met de tekst: Je hoeft het wiel niet alleen uit te vinden. Een flyer die je vrij kunt downloaden en delen.

Sociale media

Je kunt ons vinden op sociale media onder de kanalen van Netwerk Beter Samen op LinkedIn, Facebook, Instagram en X (Twitter). Regelmatig posten we berichten over mijnkindwildood.nl en je kunt deze verder delen. Wil je zelf een bericht maken dan kun je onderstaande afbeeldingen uit onze toolbox vrij gebruiken.

Beeld en logo’s

Je kunt ons logo en beeldmateriaal gebruiken bij de communicatie over de website.

Scroll naar boven